Spirgarten Linden 5 Restaurant, Zurich, Switzerland

Spiergarten_option_2_view_from_deckSpiergarten_option_2_view_from_deck_2Spiergarten_option_2_view_from_entrySpiergarten2Untitled-1

Internship with Landolt + Haller Architekten AG

Hotel Spirgarten in Lindenplatz Zurich has two major resturants one above the other. The concept of connecting the two resturants via a staircase was to activate the less popular resturant on the upper level. The concept of the staircase proposal evolved from the golden ratio.  The project later expanded to the redesign of the resturant layout.

Advertisements

One thought on “Spirgarten Linden 5 Restaurant, Zurich, Switzerland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s